Od ovog broja i mi krećemo sa školom, iako je kraj školske godine. Marina Sanguinetti smišlja recepte za vas i vodi vas kroz faze pripreme i kuhanja do gotovoga slasnog jela. Recepti su jednostavni, primjenjivi i prilagođeni sezoni. U ovom broju krećemo s laganim ljetnim jelom, carpacciom.
Marina Sanguinetti rođena je u Buenos Airesu u poznatoj argentinskoj fotografskoj obitelji. Rani dodir s umjetnošću odredio je i njezin profesionalni put. Usporedno sa studijem grafičkog dizajna završila je najbolju argentinsku trogodišnju kuharsku školu i odlučila svoje dvije strasti povezati u posao vrlo trendy naziva, food stylist. Kao što kaže, nemoguće je biti vrhunski profesionalac u tom poslu bez tehničkog znanja i poznavanja tajni kuharskoga zanata, ali ni bez vladanja kanonima dizajna i oblikovanja. Idealno je dakako da je sve začinjeno strašću Latinske Amerike, kao kod Marine. Karijeru je počela kao suradnica i autorica recepata u prilozima o hrani u najvećim argentinskim dnevnim novinama.