Idućim brojem ući ćemo u četvrtu godinu izlaženja! I kao što hrana mora biti i ukusna i lijepo izgledati, isti visoki zahtjev postavljamo pred svoj časopis. Nastavljamo edukativnu priču zapakiranu u likovnu poslasticu.

O tome kako se educiraju u svijetu, pogledajte u našem prilogu o Culinary Institute of America. Svaka sličnost s našom stvarnosti (nažalost) nemoguća. Kako nije bezazleno ocjenjivati restorane, pročitajte u prvom dijelu našeg feljtona. Kako je enogastronomska strana skijaškoga raja danas važna jednako kao priprema skijaških staza, pročitajte... Uostalom, pročitajte sve! Pročitajte i, nažalost, posljednju priču iz Barbierijeve serije Jela starih barda. A mi nastavljamo na tragu originalnih i korisnih projekata, pa uskoro pripremamo veliko web-iznenađenje (ne bi bilo iznenađenja da vam ga sad otkrijemo). Strpite se zato još samo malo!

P. s. Čitatelj dobra pamćenja sjetit će se uvodnika iz broja 11 (prosinac 2008), kad sam zazivao dolazak agencije koja daje reviziju vjerodostojnosti naklada tiskanih medija. Nedavno je, nakon mnogih zemalja, stigla i u Hrvatsku. Zove se ABC Hrvatska (kratica od Audit Bureau of Circulation) i mi smo se među prvima (nestrpljivo) priključili. Možda u jednom od sljedećih brojeva postavimo nagradno pitanje: zašto se drugi nećkaju?