S veseljem najavljujemo prvi hrvatski Salon pjenušavih vina u organizaciji slovenske tvrtke RadoStne priredbe, s 20.godišnjim iskustvom organiziranja vinskih događaja u Sloveniji i uz potporu Veleposlanstva Republike Slovenije u Zagrebu i i SLO-CRO Poslovnog kluba.

U novu, jubilarnu godinu u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulazimo sa sloganom »Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima«. U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije »4. Salona penečih vin« u Ljubljani (17.2.), organiziramo »Salon pjenušavih vina« u Zagrebu (11.2.2017.).

1.Salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik s divnim pogledom na Trg bana Jelačića. Salon će bit organiziran po istom modelu kao Ljubljanski – okupit ćemo najbolje proizvođače pjenušavih vina, prvenstveno Slovenije i Hrvatske, njihove vrhunske pjenušce i brojne ljubitelje pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program. Naša je misija jasna - širenje i podizanje razine kulture vina putem edukacije, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje, jednu hrvatsko-slovensku, a drugu francusko-talijansku, u dvorani Mažuranić.

Potražite više informacija na:
http://www.radost.si/radost/1-salon-pjenusavih-vina-v-zagrebu/


Ili na mail:
marija.vukelic@zg.t-com.hr
pr@slovenskifestivalvin.si